Meteen naar de inhoud

Sociale basis versterken met vrijwilligers

MVier is een methode die ik heb ontwikkeld op basis van mijn ervaringen in het sociaal domein. Het is een methode die gemeenten en organisaties helpt de inzet van vrijwilligers binnen hulpverleningscasuïstiek te verbeteren en verantwoord vorm te geven. 

Vrijwilligers inzetten binnen complexere casuïstiek kan niet zomaar. De huidige structuren binnen vrijwilligersprogramma’s zijn hier nog niet altijd op ingericht. Dit kan vervolgens juist risico’s met zich meebrengen wanneer we vrijwilligers verkeerd zouden inzetten. Vrijwilligers kunnen, met de juiste vormgeving, begeleiding en samenwerkingsafspraken een groot verschil maken. MVier is een methode die de samenwerking versterkt maar ook zorgt dat je vrijwilligers op een verantwoorde manier inzet met de juiste balans.

Door de combinatie van zowel een hulpverlener als een vrijwilliger gaat de kwaliteit van de ondersteuning omhoog terwijl zorgkosten beheersbaar blijven.

Door de sterke samenwerking in elkaars verlengde, vormt deze samenwerking de sleutel naar kwaliTIJD.

Vanuit MVier bied ik o.a. een fysieke training maar ook de mogelijkheid tot een e-learning a €249.-E-learning bestellen?
Stuur een mail naar info@vanderhoest.com

Geef de datum door wanneer je de training wil maken. Je hebt vervolgens 1 week toegang om de elearning te maken.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Filmpje Mvier .mp4

Via LinkedIn.

https://www.linkedin.com/posts/expertisebureauvanderhoest_mvier-vrijwilligers-sociaaldomein-activity-6863499451294609408-0sfJ

MVIER BOEK